12.10.07

Au Limonaire

Webové stránky / Web page: http://limonaire.free.fr/


Pokud toužíte po malém francouzském baru, kde vás obklopí francouzská atmosféra a francouzské šansóny, tenhle je pro vás ten pravý. Je lepší si udělat rezervaci, plánujete-li ale přijít kolem 20hod na večeři ve dvou a poté zůstat na spectacle, neměl by to být alespoň večer před všedním dnem problém.
Klub otvírá v 18:00, v 22:00 už žádné jídlo ani pití nedostanete, protože začíná představení.

Ceny:
1 litr vína ....... 20eur / sklenička .... 2,5eur
selekce sýrů (cca pro dva) ....... 7eur
creme brulee ......... 4eura
hlavní jídlo .... 8-10eur

vstupné na představení není, očekává se ale, že do kloubouku nakonec něco vhodíte, pracující dospělí Francouzi dávali každý 10eur, my dali 15eur za dvě osoby a nikdo se nepohoršoval, kdybychom dali jen 10eur za oba, asi by se také nikdo nezlobil.

If you crave to see something french, to eat something french, to feel something french and moreover to hear something double-french, Au Limonaire is the right place for you. It is better to have reservation, however, when there is just two of you, you can squeeze in to have a dinner and then to listen to french chansons.
Club opens at 6pm, you will not get anything to eat after 10pm, since thats the time when spectacle begins.

Prices:
1litre of wine .... 20euros / one glass ... 2,5euros
cheese selection (for two) ... 7euros
creme brulee ... 4 euros
main dish ..... 8-10 euros

There is no entrance fee to club, however you should put something into the hat when the moment comes. The most of visitors gave around 10 euros / person, we gave 15 euros for two of us and it was okay, I expect that even 5euros /person is enough.

Žádné komentáře: