03.02.08

Petite Prague

Hledáte-li ubytování, brigádu, spolujízdu nebo české a slovenské kamarády v Paříži, pošlete ze své emailové adresy prázdný email na adresu: petiteprague-subscribe@yahoogroupes.fr .
Za chvíli vám začnou chodit nabídky a poptávky na práci, bydlení a inzeráty na česká a česko-slovenská setkání v Paříži.

Máte-li účet na Facebooku (pro sutdenty vyjíždějící do zahraničí nezbytnost), stejná skupina existuje také tam. Je ale více zaměřená na zábavu a trávení volného času.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Mohla byste prosím postnout odkaz na skupinu na facebooku? Máte nějaké kontakty na La petite Prague? odpovězte mi prosím na email- jackelina.jackelina@seznam.cz

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, rád bych sem vložil inzerátek - hledáme do rozvojového projektu na Haiti (2,5 měsíční mise) kluka - chlapa, který umí francouzsky a ještě byl technicky zručný, Ideálníá varianta je i automechanik :) Co pro to mám udělat? Spěchá to. Jde o projekt www.praga-haiti.cz. Díky moc!

maloprazan řekl(a)...

návod na přihlášení do Petite Prague a odhlášení z Petite Prague

klo řekl(a)...

Neoficiální wiki konference petite Prague je zde: http://eldar.cz/petiteprague

Anonymní řekl(a)...

Ahoj, ponukam svoje prakticke skusenosti. Mam partiu ludi,ktori su zvyknuti pracovat v zahranici. Prevadzame rekonstrukcne prace pri uprave bytov a domov v Parizi a okoli. Robime sadrokarton,vodu,elektro,odpady,klimatizaciu,zahradne prace,vyrobu nabytku a zakazkovu kovovyrobu. Kontakt +421903651371